Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Välkommen som privatkund

På Orusts Sparbank kan vi hjälpa dig som privatkund med det mesta. Från sparande, lån, placeringar och försäkringar till våra digitala tjänster som förenklar vardagen. Kom in till något av våra kontor eller kontakta oss så berättar vi mer.

Hur mycket behöver du spara?

Flyttkartong

Hur mycket behöver du spara?

Kolla på Första Pensionshjälpen och se hur mycket du behöver spara för att få det pensionärsliv du drömmer om. Om du hellre vill prata direkt med oss så kontakta något av våra kontor så hjälper vi dig.

Flyttkartong

Privattjänster

 • Två personer som inspekterar renovering

  Lån

  Anledningarna till att man behöver låna kan variera. Du kanske ska köpa ny bil, renovera eller köpa bostad. Oavsett anledning kan våra rådgivare hjälpa dig att hitta den finansiering som passar bäst för dig.

 • Händer håller i planta

  Sparande och placeringar

  Hur vill du spara? Bankkonto, fonder, aktier, försäkring eller någon annan sparform.

 • Far och dotter köper blommor

  Pension

  Under ditt liv sparar du pengar till din pension. Du gör det via skatten och de flesta har också pensionssparande via jobbet. Men frågan är om de pengarna kommer att räcka till det liv du vill ha när du slutar att arbeta?

 • En hjälm på en cykel

  Försäkring

  Det kanske är dags att se över dina försäkringar. Med vår Trygghetskoll får du en bra överblick över dina behov och vilka försäkringar som passar dig. Vi hjälper dig att landa mjukt!

 • En kortläsare på en marknad

  Kort och betalningar

  Betala med kort, betala räkningar eller för över pengar till utlandet. Här kan du läsa mer om våra olika betaltjänster.

 • Mobilbanken

  Digital- och telefontjänster

  Med våra digitala tjänster är det enklare för dig att ha koll på din ekonomi, att skicka pengar, betala räkningar och se över placeringarna. Och vi jobbar hela tiden på att göra både tjänsterna och servicen ännu bättre.

Stäng Skriv ut