Hoppa till textinnehållet

Bli företagskund

Business people looking at chart on a laptop.

Oavsett om företaget är stort eller litet, nytt eller etablerat vill vi hjälpa er att utveckla verksamheten. För att göra din och företagets vardag enklare erbjuder vi smidiga tjänster, produkter och rådgivning. Välkommen som företagskund hos oss!

Banktjänster för företag

 • Betala och ta betalt

  Med våra effektiva betalrutiner kan du lägga mer tid på affärerna. Vi har tjänsterna du behöver för att både kunna betala och ta betalt i din verksamhet.

  Betaltjänster
 • Lån och finansiering

  Vi har företagslån och företagsfinansiering, för alla företag, till såväl investeringar som löpande verksamhet. Tillsammans hittar vi det lån eller finansiering som passar just ert företag.

  Lån och finansiering för företag
 • Digitala tjänster

  Mer tid för ditt företag och mindre tid till administration. Med våra digitala tjänster gör ni bankärenden smidigt när det passar er!

  Guider digitala tjänster
 • Spara och placera

  Hur företaget väljer att spara och placera beror på er situation och era mål. Hur stort belopp det rör sig om, om pengarna ska finnas tillgängliga och risknivå är sådant som spelar in. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer

  Spara och placera
 • Pension och försäkring

  Ta hand om dig själv, dina anställda och ditt företag med våra pensions- och försäkringslösningar. Skapa trygghet och var beredd om det oförutsedda skulle inträffa.

  Pensions- och försäkringslösningar
 • Finansiering av solceller

  Med solceller kan ni producera en del av den energi som krävs för att driva företaget. Har ni till exempel elbilar, truckar och andra elektroniska verktyg och maskiner kan ni ofta bli självförsörjande delar av året vad gäller den el som förbrukas.

  Solcellslån