Hoppa till textinnehållet

Aktuellt just nu

Kundundersökning

Under augusti är vi med i en kundundersökning som genomförs av Svenskt Kvalitetsindex.

 

Ett slumpmässigt urval av våra kunder blir uppringda av PFM Research från telefonnummer 0735-314929. De frågar inte efter någon form av känslig information (t ex personnummer eller kontouppgifter) utan är endast intresserade av att få reda på din upplevelse av oss som bank.

 

Dina svar är viktiga för oss och vi är tacksamma om du tar dig tid och svara på några frågor!

Three carpenters sitting outside carpenter's workshop having coffee - small business.

Vi söker en Privatrådgivare

I rollen som privatrådgivare arbetar du med att ge råd till nya och befintliga kunder i banken. Vi har ett genuint intresse för våra kunder och vi söker dig som på ett engagerat och affärsmässigt sätt kan vårda och utveckla den relationen.

Orusts Sparbanks Henånkontor

Ansök om Orusts Sparbanks kulturstipendium

Stipendiet kan sökas av enskilda kommuninvånare från Orust, ungdomar såväl som vuxna, som önskar stöd för kulturell verksamhet. Orusts Sparbank kulturstipendium är på 25 000 kronor och kan ansökas om via Orust kommuns hemsida.

Utdelning Orusts Sparbanks kulturstipedium 2019.

Nyfiken att byta bank?

Att vara kund i Orusts Sparbank ska vara enkelt. Hos oss möts du av omtanke vare sig du besöker något av våra fyra kontor eller kontaktar oss digitalt eller via telefon.
Vår bank drivs inte av enskilda vinstintressen. Istället verkar vi för ett hållbart samhälle där vi skapar möjligheter för människor och företag att utvecklas. 
 
Välkommen att bli kund hos banken som bryr sig.
  • Personlig rådgivning och hjälp med din vardagsekonomi
  • Smidig app för att enkelt utföra bankärenden digitalt
  • Kom igång och få ett konto direkt
Ett svart får och två lamm i gräset.

Varning för falska samtal

Ett vanligt bedrägeriförsök är när bedragare ringer och påstår att de är från banken eller polisen. De vill komma åt koder från dosan eller att du loggar in med Mobilt BankID. Om du får den här typen av samtal - lägg genast på. Har du lämnat ut koder, kort- eller kontouppgifter? Kontakta oss på telefon eller besök ett kontor. 

Stöd i osäkra tider

Vi tycker om när ni besöker oss på banken, men mår du inte bra så är det viktigt att du stannar hemma.

Detta med omtanke för de riskgrupper som finns och för att minimera smittspridningen av coronaviruset.

Även vi som mår bra bör tänka till så att vi inte blir smittade. Många ärenden går att lösa i våra digitala kanaler såsom appen, internetbanken eller via telefon.

Händer som håller varann

Vill du ha hjälp med bolån?

Har du hittat ditt drömhem och behöver ett lånelöfte? Vi hjälper dig med bolån – oavsett om du ska köpa hus, lägenhet eller fritidshus.

Moving in to the new house

Melissa Horn får Orusts stora Evert Taube-pris 2020

Orusts stora Evert Taube-pris 2020. Hon har genom sin karriär utvecklat känslan för ordets mångbottnade betydelse och har med sin känsliga penna läst av det sociala och emotionella livet.  

Melissa Horn, vinnare Orusts stora Evert Taube-pris 2020

Därför ställer vi frågor om din ekonomi

Lagen om penningtvätt ställer krav på att banker och andra finansiella bolag har god kunskap om sina kunders ekonomi och affärsrelation. Vi som bank har också skyldighet att löpande följa upp att informationen vi har är aktuell. Därför ställer vi frågor när du besöker ett bankkontor eller i internetbanken och appen.

Two friends looking at the treats at the coffee house counter.