Hoppa till textinnehållet
Aktivt val
Sparbanksveckan 2020

Årets Sparbanksvecka i ny tappning – fylld med massa kul!

 

2020 är inte riktigt som vanligt, därför blir det i år ingen tårta på våra kontor. Istället har vi lagt till en rad andra aktiviteter. Det blir tårtkalas på arbetsplatser och så kan du vara med och tävla om spännande priser.


Under veckan kommer vi dessutom att bjuda våra äldreboenden på tårta.

 

Naturligtvis är alla som vill tömma sin spargris eller göra banktjänster välkomna in till våra kontor!

Tårtkalas jobbet

Passa på och gör dig extra populär på jobbet genom att anmäla din arbetsplats till Orusts Sparbanks tårtkalas. Fyll i vårt anmälningsformulär senast den 29 september. Vi kontaktar dig sedan om just din arbetsplats blivit en av de som får tårta levererat från Orusts Sparbank.* 

 

*Om din arbetsplats ligger utanför Orust, Tjörn, Stenungsund eller Uddevalla har vi tyvärr ingen möjlighet att leverera tårtor. 

Cake with berries served on a table.

Digital skattjakt för barn

Under Sparbanksveckan kan alla barn vara med och tävla i vår digitala skattjakt. Du hittar starten vid något av våra fyra kontor. För att kunna delta behöver du ladda ner en app och följa instruktionen. 

 

Pris skickas ut till alla barn som genomför skattjakten. Max ett pris per barn.

Fotbollsträning

En bild En historia

Har du ett foto från Orust som gör att det bubblar inom dig varje gång du ser det? Kanske är det från ett sommarlov som liten? Eller när du upplevde snö för första gången? Möjligtvis tog du bilden nu, den här morgonen innan du tog dig an dagens bestyr?

 

Dela med dig och tävla med oss! Vi vill skapa en bild av vårt gemensamma Orust med hjälp av era bilder och era historier.

 

En bild med en kort anekdot räcker för att bidra till vårt Orust!

 

Korsord och rebus

Låta dina grå celler arbeta med vårt korsord och rebus. 

 

På onsdag 30/9 kan du hitta Orusts Sparbanks korsord och barnens rebus i ST-tidningen, eller så laddar du ner allt här.

Senast fredag 9 oktober vill vi ha in ditt svar, sen drar vi en vinnare som publiceras här på hemsidan.

Ditt bästa spartips

Att det är viktigt att spara vet du säkert, men hur kommer man igång? Nedan kan du se tre snabba tips från oss. Vilket är ditt bästa spartips? Skicka in ditt tips till oss och var med och tävla om en snygg Orusts Sparbanks väska.

  1. Det är bra om du kan spara 10 procent av din lön efter skatt, men kom ihåg att varje sparad krona är bättre än ingen alls!

  2. Börja med att spara till en buffert, helst på minst två månadslöner efter skatt.

  3. När du fått ihop en buffert kan du fortsätta med ditt långsiktiga sparande – till pensionen, drömresan eller sommarstugan.

Tipspromenad

Passa på och gå vår Sparbankspromenad under vecka 40. Promanden finns i Henån, Ellös, Svanesund och Varekil under med start vid bankens kontor. 

 

Du lämnar dina svar här på hemsidan eller på en svarstalong som du lägger i en brevlåda vid våra kontor eller skickar in till Orusts Sparbank, Box 73, 473 22 Henån. 

Man and woman arm in arm walking up from a lake