Hoppa till textinnehållet

Företag

Vi har ett brett utbud av produkter och tjänster för ditt företag som förenklar din vardag. Vi erbjuder rådgivning och tar fram lösningar som passar just ditt företag inom bland annat finansiering, lönehantering och betalningar.

Vad händer om något händer?

Tillsammans gör vi ditt företagande tryggare.

Kvinna med mobiltelefon

Aktuellt just nu

Har jag råd att i pension?

Oavsett om du verkar lokalt eller globalt kan vi tillsammans göra ditt företagande tryggare för dig och dina anställa. Både i er vardag och den dag ni väljer att gå i pension.

pushnotiser i företags-appen

I appen kan du få pushnotiser för avvisade betalningar, inkomna Swish-betalningar och inkomna e-fakturor. Få svar på hur du aktiverar notiser och mycket mer.

 

Har ditt företags ekonomi påverkats av covid-19?

Har ditt företag fått ansträngd likviditet på grund av coronavirustet covid-19? Då har du möjlighet att söka amorteringsbefrielse på lån, avbetalning och leasing upp till sex månader (med omprövning efter tre månader).

Tips och råd

Juridisk hjälp online

Skriv dina avtal online dygnet runt eller med en jurist via telefon eller videolänk.

Digital säkerhet

Vi tillhandahåller säkra lösningar för alla våra tjänster så att du ska kunna känna dig säker. Men det är viktigt att även du hjälper till genom att skydda dina uppgifter. På så sätt skapar vi tillsammans en hög säkerhet.

Analyser och omvärld

Aktuell omvärldsbevakning och makroanalyser från bankens experter, på Swedbank Insikt.

Läge för solceller?

Fler och fler investerar i solceller till sitt företag. Oavsett om anledningen är av miljöskäl, för att sänka sina elkostnader eller stärka företagets hållbarhetsprofil vill vi gärna vara med och diskutera möjliga lösningar för investeringen.