Meny
Vårt samhällsangagemang
Vår verksamhet

Om Orusts Sparbank

Röda hus på med vitt staket i trädgården

I över 130 år har vi nu funnits på Orust. Alla beslut i banken fattas här och våra kunder får snabba besked och ett personligt bemötande av våra medarbetare. Som sparbank har vi dessutom inga aktieägare, utan all vinst och överskott stannar kvar lokalt.

Använd våra tjänster säkert

Läs mer om bankens säkerhetslösningar och ta del av våra tips och råd när det gäller säker identifiering. Lär dig om hur du kan skydda dig mot bedragare, rapportera phishing och få spärrhjälp.

Analyser och rapporter

Ta del av de analyser Swedbank gör, om till exempel marknadsläge, börs och bolag. Du kan även läsa rapporter om hur politiska beslut påverkar enskilda individer, hushåll och företagare.

Fyra kontor

Välkommen in till något av våra fyra kontor på ön. Här kan du se information om öppettider och kontaktuppgifter till kontoren och personalen.

Finansiell information

Här kan du hitta finansiell information om banken. Vi publicerar bankens delårs- och årsrapporter, samt likviditet och kapitaltäckning.

Bankens huvudmän

Orusts Sparbank har ingen ägare utan det högsta organet i banken är huvudmännen. De representerar kunderna och har till uppgift att övervaka sparbankens förvaltning och verka som ambassadörer.

 

Information om banken

  • Clearing: 8353-5
  • BIC/SWIFT: SWEDSESS
  • Bankgiro: 981-3536
  • Styrelsens säte: Orust
  • Organisationsnummer: 558500-7999
Mer information