Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor.

Ställ din fråga här

Börja spara

Affärsmöte

Vill du ha råd när det oförutsedda inträffar eller ha möjlighet att kunna ta spontana beslut just när tillfället är där? Börja spara nu!

Här är några tips som hjälper dig att planera för framtiden

Buffertspar

Att börja spara

Det är lite som att gå till tandläkaren – känns mycket bättre när det är gjort. Börja med att skaffa en buffert.

Bospar

Spara till kontantinsatsen

Nya regler på bomarknaden gör det fördelaktigt att ha sparat ihop till kontantinsatsen. Välj rätt sparform.

Barnspar

Ge barnen en bra start in i vuxenlivet

Bestäm själv när dina barn skall få pengarna genom att spara i en kapitalförsäkring.

Fler tips

 • Kvinna i hängmatta

  Amorterar du på dina bolån?

  Att amortera är också att spara. Vi rekommenderar alla kunder att så snabbt som möjligt amortera ner till 75% av bostadens värde och att därefter fortsätta amortera. Hur ser din fördelning ut mellan amortering och sparande?

 • Familj har kul med en skottkärra

  Skapa räntebuffert

  Har du lån med rörlig ränta är det bra att varje månad sätta av ett belopp motsvarande 6 procent. Då anpassar du din ekonomi för att klara högre räntekostnader, samtidigt som du bygger upp ett buffertsparande.

 • En tjej kollar sin mobil

  Hållbart sparande

  Motiven till varför många väljer att investera hållbart varierar. En del vill inte investera i vissa typer av verksamheter, andra ser hållbara investeringar som en god affär eller ett sätt att påverka bolagen att ta större ansvar.


Informationen på denna sida är framställd för allmän distribution. Sidan är framställd i informationssyfte och innehåller allmän information om produkterbjudanden från Swedbank och Sparbankerna och skall betraktas som marknadsföring. Innehållet på sidan utgör därför inte individuell rådgivning enligt lagen om värdepappersmarknaden eller lagen om finansiell rådgivning till konsumenter. Mottagaren av informationen på sidan bör vara uppmärksam på uttalanden om framtidsbedömningar är förenade med osäkerhet och rekommenderas att komplettera sitt beslutsunderlag med det material som bedöms som nödvändigt. Orusts Sparbank påminner om att investeringar på kapitalmarknaden, bland annat sådana som nämns på denna sida, är förenade med ekonomiska risker och du ansvarar själv för dessa risker.

Orust 2014. Adress: Orusts Sparbank, Södra Strandvägen 3, 473 34 Henån.
Stockholm 2014. Adress: Swedbank, Landsvägen 40, Sundbyberg, SE-105 34 Stockholm.

Stäng Skriv ut