Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor.

Ställ din fråga här

Bankkonton

Mollösund

Om du väljer att spara på ett bankkonto väljer du ett sparande med låg risk. Dessutom är de pengar du har på ett bankkonto lätta att komma åt när du behöver dem.


IBAN

IBAN-räknaren fungerar endast för konton i Swedbank och Sparbankerna. Ange alltid IBAN tillsammans med bankens BIC som är SWEDSESS (för Swedbank och sparbankerna)

Ränka ut IBAN

Insättningsgarantin

Alla bankkonton vi erbjuder omfattas av statens insättningsgaranti. Detta innebär att du har en trygghet och rätt till ersättning på upp till 950 000 kronor om banken skulle försättas i konkurs. Om kontot är öppnat i flera kunders namn gäller den maximala ersättningen för varje person, var för sig. Utöver detta belopp kan kontohavare får ersättningar för vissa insättningar med högst 5 miljoner. Garantin gäller både för privatpersoner och företag.
Mer om Insättningsgarantin

 • Orust - Stocken

  Orustkonto

  Orustkontot är ett bra alternativ för dig som vill spara tryggt och långsiktigt. Du får en bra ränta och pengarna finns tillgängliga om du skulle behöva dem.

 • Prästkragar

  Fasträntekonto

  Fasträntekonto passar dig som vill ha hög ränta till låg risk. Du kan välja att binda pengarna från tre månader upp till två år till en på förhand bestämd ränta.

 • Kvinna som håller i en läsplatta

  e-sparkonto

  e-sparkontot är ett konto för sparande. Kontot öppnar du själv och använder i internetbanken, samtidigt får du en bra ränta utan begränsningar i antal uttag.

 • Mås

  Kapitalkonto

  Kapitalkonto är en bra sparform för dig som vill spara tryggt och långsiktigt. Kontot har fria uttag och pengarna är lätt tillgängliga när du behöver dem.

 • En tjej tar en bild på sig själv med sin mobil

  Ungdomskonto

  Du som är mellan 10 och 25 år kan öppna ett Ungdomskonto i Orusts Sparbank. Ungdomskontot kan du använda för att sköta dina betalningar och du kan även koppla ett bankkort, mobilbank och internetbank till kontot.

Stäng Skriv ut