Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

PrivatlånDirekt

Styvmorsvioler på våren

Är det dags för ett nytt kök? Eller kanske en tv, dator, möbler eller nya vitvaror? I så fall kan du ansöka om ett PrivatlånDirekt hos oss. Du ansöker smidigt via webben och vi kontakta dig sedan angående din ansökan.

Så här fungerar PrivatlånDirekt

PrivatlånDirekt är ett lån utan säkerhet. Lånet söker du via Internet.
Du kan låna mellan 30 000 kr och 350 000 kr och återbetalningstiden är max 12 år.

Råd och tips

Varför inte passa på att se över samtliga lån som du har. Det går kanske att lägga om dem och få bättre villkor. Samtidigt får du tillgång till bankens hela utbud av produkter och tjänster.

Så här skaffar du PrivatlånDirekt

- Ansök direkt via Internet

Pris

När du skickat in din ansökan gör vi en kreditbedömning och din individuella ränta bestäms. Bedömningen baseras på en sedvanlig kreditprövning, dina ekonomiska förutsättningar och lånets storlek.

Ränta för närvarande från 3,68 - 13,00 %.
Räntan bestäms individuellt
Uppläggningsavgift 450 kr
Återbetalningstid: upp till 12 år
Aviseringsavgift postala avier 10 kr
Aviseringsavgift i internetbanken 0 kr

Exempel för beräkning av effektiv ränta m.m. för lånet
Kreditbelopp: 100 000 kr
Återbetalningstid: 5 år
Exempelränta: 6,85 %
Avgifter: Se ovan
Effektiv ränta 7,25 % 
Totalt belopp att betala: 117 860, vilket motsvarar 2 238 kr första månaden. Beloppet kommer sedan att minska vartefter du amorterar, förutsatt att räntan är oförändrad. Antal månadsbetalningar är 60 st vid en återbetalningstid på 5 år. Det här är en förenklad kalkyl och avvikelser kan förekomma i det enskilda fallet. För en mer exakt beräkning av din lånekostnad och ytterligare information om att finansiera ditt bilköp, fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Beräknat med rak amortering

I vårt exempel har vi räknat med rak amortering. Med rak amortering är amorteringsbeloppet lika stort under lånets hela löptid. Därför blir räntan och därmed kostnaden för lånet lägre varje gång du amorterar, förutsatt att räntan på lånet inte ändras.

Stäng Skriv ut