Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor.

Ställ din fråga här

Bolån

Vare sig du ska köpa bostad, bygga om eller bygga nytt kan vi erbjuda dig de lån du behöver. Prata med oss så hjälper vi till att hitta lösning som passar dig.

Tänk på att du inte behöver bo på Orust för att kunna ha dina bostadslån i Orusts Sparbank. Bor du eller ska flytta till en annan ort kan du fortfarande ha alla dina bankaffärer hos oss.

Bolån hos Orusts Sparbank

Du kan låna upp till 85 % av marknadsvärdet när du köper bostad eller flyttar dina bolån till oss.

Lån upp till 85% av marknadsvärdet

  • Från rörlig ränta till bunden i upp till 10 år
  • Uppläggningsavgift 0 kr

Om du börjat se dig om efter en bostad är det en god idé att skaffa ett lånelöfte. Då vet du på förhand hur mycket du kan låna för att du ska klara dina kostnader och ha tillräckligt med pengar till övriga utgifter. Dessutom vet du hur långt du kan gå i en budgivning och att finansieringen är klar när du väl hittat rätt objekt. Ett lånelöfte kostar ingenting och är giltigt i 6 månader.  

Handpenningslån

Ibland krävs att man agerar snabbt när man har hittat drömbostaden. Med kort varsel kan det vara svårt att få loss pengar till kontantinsatsen. Vårt Handpenningslån ger dig möjlighet att betala handpenningen i samband med att du skriver kontraktet. Därmed kan du sedan avsluta affären i lugn och ro.

Så fungerar Handpenningslånet
Handpenningslånet är ett lån utan säkerhet och ska lösas den dag du får tillträde till din bostad eller den dag lånet förfaller, högst sex månader efter att du fått lånet. Du kan låna upp till 10% av köpeskillingen.

Stäng Skriv ut