Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

BankID/e-legitimation

Mobilt BankID

Med e-legitimationen BankID kan du på ett säkert sätt uträtta dina ärenden hos banken, myndigheter och företag när det passar dig bäst. Du kan också skriva under avtal eller andra överenskommelser via internet.

Våra BankID

 • Mobilt BankID

  Mobilt BankID

  Få tillgång till alla tjänster i mobil- och internetbanken och godkänn Swish- betalningar. Du kan även använda Mobilt BankID hos myndigheter som Skatteverket och Försäkringskassan.

 • Hand som skriver på ett tangentbord

  BankID på fil

  BankID på fil är en e-legitimation som du laddar ner till din dator och använda för säker identifiering och signering på internet.

 • Kvinna jobbar hemifrån

  BankID på kort

  BankID på kort är en e-legitimation där dina personuppgifter finns lagrade i ett chip på ett kort. BankID på kort finns att köpa med eller utan foto.

 • Man vid laptop

  BankID säkerhetsprogram

  För att kunna använda BankID på fil och BankID på kort på din dator måste BankID säkerhetsprogram vara installerat.

 • Mobilt BankID

  Mobilt SäkerhetsID

  Du aktiverar enkelt Mobilt SäkerhetsID för dina barn direkt i din mobilbank, sedan kan barnen använda internetbanken ung och mobilbanken ung för att till exempel göra överföringar eller ladda sitt kontantkort

Stäng Skriv ut