Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor.

Ställ din fråga här

Erbjudande för dig under 18 år

Vi har satt ihop ett erbjudande till dig som är under 18 år. Du får många bra tjänster som du kan ha glädje och nytta av. De flesta är utan avgift. För att skaffa tjänsterna måste du ha dina föräldrars tillåtelse.

Den som är upp till 17 år, har en löpande insättning till sitt konto (exempelvis CSN överföring), kan med sina föräldrars tillåtelse skaffa ungdomserbjudandet och få ungdomskonto, bankkort, app och internetbank samt ett ID-kort utan kostnad.

Ungdomskonto

Ungdomskonto

Ett eget konto där du kan disponera de pengar som finns på kontot. Till kontot kan man koppla bankkort, Swish och man kan se alla transaktioner i appen eller internetbanken ung.

Bankkort Maestro

Bankkort Maestro

Med kortet kan du betala nästan överallt och ta ut pengar i bankomater. Pengarna dras direkt från det konto som kortet är kopplat till. Ett eget bankkort ger dig frihet och ansvar, så använd det klokt. Ingen årsavgift i ungdomserbjudandet, ordinarie pris 120 kr/år.

Internetbanken ung

Internetbanken ung

Med internetbanken ung får du möjlighet att följa dina transaktioner, se ditt saldo och ha koll på ditt sparande.

Appen för unga

Appen för unga

Med vår app för ungdomar kan man hålla koll på pengarna, fylla på mobilen och skaka fram saldot. Du kan även skapa egna sparmål och använda Lånekollen.

Swish

Swish

Med Swish kan ditt barn skicka och ta emot pengar med mobilen. Pengarna kommer in på kontot direkt oavsett vilken Swish-bank mottagaren har.

e-sparkonto

e-sparkonto

Med ett e-sparkonto kan du starta ett eget sparande. Överföringarna görs lätt i appen eller internetbanken ung.

Id-kort

Id-kort

För dig som och som ansluter sig till ungdomskonto och Bankkort Maestro, bjuder vi på ett id-kort (värde 400 kronor).

Kort på kort

Kort på kort

Du kan skapa ett bankkort som inte ser ut som någon annans. Det blir helt unikt. Bara ditt. Använd en bild som du själv tagit eller välj en bild från vårt galleri. 

Ladda och köpa

Ladda och köpa

Fyll på kontantkort för mobilen eller upptäck Spotify utan att lämna appen. Enkelt, snabbt och tryggt.

Stäng Skriv ut