Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Studenterbjudande

Man med laptop

Erbjudandet gäller dig som är över 18 år, har CSN-insättning på Orusts Sparbank och studerar på högskola eller universitet. Följande tjänster är konstnadsfria under tiden du studerar.

Bankkort MasterCard och Betal- & kreditkort MasterCard

Med bankkort MasterCard kan du betala direkt i butiken eller ta ut pengar i uttagsautomaten. Här hemma och i hela världen.

Med betal- & kreditkort MasterCard kan du jämna ut utgifterna mellan månaderna och du har möjlighet att slå till när tillfället är det rätta. Dina inköp och uttag samlas på en räkning som du betalar i slutet av varje månad. Beroende på när i månaden du handlar innebär det att du får upp till 55 dagars räntefri kredit. Största kredit för student är 15 000 kronor.

Bankkort MasterCard 0 kronor per år (ordinarie pris180 kr/år).

Betal- & kreditkort MasterCard 0 kronor per år (ordinarie pris 195 kr/år).

Ansökan betal & kreditkort MasterCard

Digitala tjänster

Mobilbanken ingår i priset för internetbanken

Mobilbanken

Mobilt BankID är kostnadsfritt

Mobilt BankID

Swish är kostnadsfritt i Orusts Sparbank

Swish

Ladda och köpa - fyll på kontantkort för mobilen eller upptäck Spotify utan att lämna mobilbanken

Ladda och köpa

Telefonbanken Självbetjäning

Med telefonbanken kan du göra bankärenden med hjälp av en talsvarstelefon. Du kan bla. flytta pengar mellan konton och få senaste transaktionerna upplästa. Om du ansluter din mobiltelefon till tjänsten snabbsaldo får du automatiskt veta tillgängligt belopp på kontot när du ringer upp 0771-22 11 22.

Telefonbanken självbetjäning

Stäng Skriv ut