Meny
Vårt samhällsangagemang
Vår verksamhet

Orusts Sparbank i samhället

Bohuslänsk skärgårdhamn med vita och röda hus vid hamnen

Orusts Sparbank drivs inte av enskilda vinstintressen. Vårt mål är att skapa möjligheter för människor och företag att utvecklas. Dels som kunder i banken, dels genom att stödja idéer, projekt och föreningar som gör Orust ännu bättre.

Grusstig bland högt gräs i dis

Hållbarhet

För oss är det viktigt att vårt område utvecklas långsiktigt. Vi vill bidra till en samhällsutveckling som hushåller med våra gemensamma resurser, så att vårt närområde även i framtiden är en attraktiv plats för kommande generationer att bo och leva i.

Golffboll på green

Sponsring

Sedan starten 1887 har vi verkat för att utveckla vårt närområde. Vi stöttar ett stort antal föreningar och projekt i vårt område som bidrar till att göra Orust till en bättre plats att leva och bo på.

Barn går på klipporna

Ung ekonomi

Ung ekonomi vänder sig till högstadieelever för att inspirera unga att se på sin ekonomi på ett sätt där de själva kan göra skillnad. Genom kunskap om olika valmöjligheter kan ekonomin påverkas både nu och i framtiden.

Jason Diakité

Utmärkelser

Orusts Sparbank delar årligen ut en rad utmärkelser. Här kan du läsa om vilka det är, bakgrunden och se vilka pristagare det varit.