Hoppa till textinnehållet

Vi söker en företagsrådgivare

Orusts Sparbank är en lokal bank med kontor i Ellös, Svanesund, Varekil och Henån. Vår sparbanksidé är hjärtat i allt vi gör och den är lika aktuell idag som när banken grundades 1887. Sparbanksidén handlar om vår lokala förankring och vår vilja att hjälpa människor och företag till en sund och hållbar ekonomi. Den handlar också om att en del av vår vinst ska gå tillbaka till samhället vilket vi gör genom sponsring av projekt och föreningsliv.

Om tjänsten

Om tjänsten
I rollen som företagsrådgivare ingår du i ett team inom företagsavdelningen i Orusts Sparbank där du ger finansiell rådgivning och skräddarsyr lösningar mot bankens företagskunder.

Genom ett aktivt och proaktivt arbete erbjuder du kunderna bankens produkter och tjänster samt har hand om kreditgivning, placeringsrådgivning samt administrativa uppgifter som hör till företagsaffären.

Du håller dig uppdaterad om omvärlden, marknadens utveckling samt övriga förhållanden som kan påverka berörda kunder och vidtar eventuella åtgärder. På så sätt stödjer du kundens hela affär på bästa möjliga sätt, där du både utvecklar den befintliga kundbasen samt aktivt söker intressanta affärer med nya kunder. Du ser även till att följa utvecklingen vad gäller regelverk, digitala hjälpmedel och instruktioner samt deltar i bankens olika marknadsaktiviteter.

Om dig

Vi söker dig som har ett intresse för att arbeta på bank, tycker om mötet med människan och har förmågan att i kontakt med kunder och/eller medarbetare skapa förtroende. Du är kommunikativ, strukturerad och drivs av att nå uppsatta mål och resultat tillsammans med dina kollegor. Ditt arbete mot kunder präglas av engagemang och god service. Arbetet ställer krav på att du har god analytisk förmåga och är duktig på att kommunicera i såväl tal som skrift.

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom ekonomi. Tidigare erfarenhet från arbete med företagsrådgivning på bank eller motsvarande är meriterande.

Ytterligare information

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta personalchef, Annelie Olsson, telefon 0304-345 14 eller e-post 

 

Facklig företrädare på Finansförbundet är Elisabeth Lidqvist, telefon 0304-345 09