Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor.

Ställ din fråga här

Placeringar

Mollösund

Vilken placering som passar ditt företag beror helt på er situation och era mål.

Med hjälp av följande tre frågor blir valet lite enklare:

 • Hur mycket pengar ska placeras?
 • När ska pengarna finnas tillgängliga igen?
 • Vilken risk är du beredd att ta?
Beroende på vilken bolagsform ditt företag har kan även skatteregler påverka valet av placering. Klicka på länkarna nedan för att läsa mer om vad som är bra att tänka på vid val av placering och vilken placering som passar ditt företag.
 • Målare pratar i sin telefon

  Bankkonton

  På ett bankkonto kan företagets pengar växa tryggt. Vilket konto som passar bäst beror på placeringens storlek samt hur länge pengarna kan avvaras. Kontakta oss för mer information om vad som passar just ditt företag

 • Förstoringsglas på tidning

  Räntor

  Räntemarknaden erbjuder en mängd olika intressanta placeringsalternativ för företag som aktivt vill hantera allt ifrån sin likviditet till sina långa placeringar.

 • Pilgrimer vandrar till gyllene templet

  SPAX, strukturerade produkter

  SPAX är en placeringsform som passar dig sm vill placera både på kortare och längre sikt och som vill ha möjlighet att upptäcka nya spännande marknader.

 • Man vid arbetsplats

  Fonder

  Här hittar du information om fonder och Orusts Sparbanks handelsplats för fonder. Här finns ett stort utbud av fonder från Swedbank Robur och andra fondbolag. I dagsläget hittar du cirka 550 fonder från ett 60-tal fondbolag.

 • Möte på kontoret

  Kapitalförsäkring

  För dig som företagare finns flera alternativ att välja mellan när det gäller placering av företagets pengar. Med kapitalförsäkring kan du kombinera fondsparandets goda avkastningsmöjligheter med försäkringssparandets fördelaktiga skatteregler.

 • En kvinna använder sin telefon

  Aktier

  Att placera i aktier passar dig som vill ha god avkastning, är villig att ta en viss risk och tycker om att följa med i utvecklingen.

Kundskydd

Kundskydd för dig som sparar och placerar i värdepapper.

Aktiellt

Är du intresserad av nyheter om börs, bolag och aktierekommendationer?

Stäng Skriv ut