Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor.

Ställ din fråga här

Internetbanken firma

Internetbanken firma är en tjänst för dig som driver en enkild firma. Här får du tillgång till samtliga tjänster i internetbanken privat och företag och du kan dela upp dina privata respektive ditt företags konton och lån.

Med internetbanken firma får du:

  • bestämma hur du vill att din internetbank ska vara organiserad och se ut.
  • möjlighet att dela upp vilka konton och lån som ska tillhöra det privata och företaget.
  • tillgång till samtliga privat- och företagstjänster med full funktionalitet i internetbanken företag och internetbanken privat

Så här fungerar tjänsten

När du har anslutit dig till internetbanken firma kan du dela upp vilka konton och lån som ska visas i internetbanken privat respektive internetbanken företag. Du kan när som helst byta mellan internetbanken privat och internetbanken företag genom att använda länken Byt profil när du är inloggad.

Se demo för internetbanken firma

Så här skaffar du tjänsten

Du ansluter dig till internetbanken firma i internetbanken privat under menyn Tillval där du väljer rubriken Internetbanken för företagare. Du är naturligtvis även välkommen till något av våra kontor för att ansluta dig till tjänsten.

Pris

Internetbanken firma erbjuder två internetbanker till priset av en.
Priset på internetbanken firma är samma som för internetbanken företag, 300 kr/år, och i det priset ingår även internetbanken privat. Vissa tilläggstjänster är även separat prissatta. För mer information kontakta ditt bankkontor.

Stäng Skriv ut