Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Internetbanken firma

Internetbanken firma ger dig tillgång till samtliga tjänster i internetbanken privat och företag där du kan dela upp dina privata respektive ditt företags konton och lån. Du får två internetbanker till priset av en

Internetbanken firma är en internetbankslösning som ger dig tillgång till samtliga tjänster med full funktionalitet i internetbanken privat och internetbanken företag. Du delar upp vilka konton och lån som ska visas i internetbanken företag respektive internetbanken privat och har därmed möjligheten att skilja mellan den privata ekonomin och företagets ekonomi.

Med internetbanken firma får du:

  • bestämma hur du vill att din internetbank ska vara organiserad och se ut.
  • möjlighet att dela upp vilka konton och lån som ska tillhöra det privata och företaget.
  • tillgång till samtliga privat- och företagstjänster med full funktionalitet i internetbanken företag och internetbanken privat

Så här fungerar tjänsten

När du har anslutit dig till internetbanken firma kan du dela upp vilka konton och lån som ska visas i internetbanken privat respektive internetbanken företag. Du kan när som helst byta mellan internetbanken privat och internetbanken företag genom att använda länken Byt profil när du är inloggad.

Se demo för Internetbanken firma

Så här skaffar du tjänsten

Du ansluter dig till internetbanken firma i internetbanken privat under menyn Tillval där du väljer rubriken Internetbanken för företagare. Du är även välkommen till närmaste bankkontor för att ansluta dig till tjänsten.

Pris

Internetbanken firma erbjuder två internetbanker till priset av en.
Priset på internetbanken firma är samma som för internetbanken företag, 300 kr/år, och i det priset ingår även internetbanken privat. Vissa tilläggstjänster är även separat prissatta. För mer information kontakta ditt bankkontor.

Stäng Skriv ut