Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor.

Ställ din fråga här

Räntesäkring

Affärsmöte på ett fik

Vill ni känna att ni har kontroll på företagets räntekostnader och slippa oroa er för framtida räntehöjningar? Då kan ni räntesäkra era lån vilket garanterar dagens ränta - även imorgon. Räntesäkring kan ni utnyttja om ni ska köpa, bygga nytt eller bygga om en fastighet. Eller om företaget har ett lån som ska omsättas, oavsett om lånet redan finns i Swedbank Hypotek eller i annat bottenlåneinstitut.

Så här fungerar Räntesäkring

Med Räntesäkring försäkrar ni er om en fast låneränta innan lånet ska betalas ut eller omsättas. Oavsett om marknadsräntorna går upp eller ner under räntesäkringstiden, så står det ingångna avtalet fast. Räntesäkring kan ni göra upp till ett år innan lånet ska betalas ut eller omsättas.

Råd och tips

Räntesäkring är ett bra alternativ vid oro på räntemarknaden. Oavsett vad som händer så vet ni vilka kostnader företaget kommer ha för lånet vilket gör att det går bättre att planera för framtiden när företaget har en överskådlig ekonomi.

Varför inte passa på att se över samtliga lån som företaget har. Det går kanske att lägga om dem och få bättre villkor. Samtidigt får ni tillgång till Orusts Sparbanks hela utbud av produkter och tjänster.

Så här skaffar du tjänsten

  • Du skaffar tjänsten genom att kontakta något av våra bankkontor

Pris

Enligt offert.

Stäng Skriv ut