Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor.

Ställ din fråga här

Byggnadskredit Företag

Stålkonstruktion

Ska företaget bygga nytt, bygga till eller göra en större renovering av en flerbostads- eller jordbruksfastighet? Vid sådana tillfällen kan det vara bra att ha ett flexibelt lån som låter er ta ut pengar i den takt ni behöver dem. Dessutom betalar företaget bara ränta på den del av lånet som utnyttjas.

Så här fungerar Byggnadskredit Företag

Det tar ofta lång tid från byggstart till inflyttning när man bygger nytt eller renoverar. Då kan det vara skönt att slippa ha olika lån för de olika etapperna i byggnationen.

Byggnadskredit Företag är ett slags allt-i-ett-lån som löper under hela byggtiden. Ni tar ut pengar i den takt ni behöver betala för tomt, grund, stomme o s v. När fastigheten står klar placeras lånet i Orusts Sparbank, Swedbank Hypotek eller Swedbank Jordbrukskredit.

Råd och tips

Varför inte passa på att se över samtliga lån som företaget har. Det går kanske att lägga om dem och få bättre villkor. Samtidigt får ni tillgång till Orusts Sparbanks hela utbud av produkter och tjänster.

Så skaffar ni tjänsten

  • Om du vill att banken kontaktar dig skickar du en intresseanmälan
  • Du kan också skaffa tjänsten genom att kontakta något av våra bankkontor

Pris

Enligt offert

Stäng Skriv ut