Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor.

Ställ din fråga här

Bottenlån

Byggnadsarbetare

När företaget ska investera i en flerbostadsfastighet kan ni få en trygg och enkel finansiering med ett lån i Orusts Sparbank eller Swedbank Hypotek med fastigheten som säkerhet. Vi hjälper er med allt det praktiska och informerar om räntor och bindningstider.

Så här fungerar bottenlån

Lånet är ett så kallat bottenlån med fastigheten som säkerhet. Ni kan låna oavsett om företaget vill bygga nytt, bygga om, köpa nytt eller bara lägga om befintliga lån. Bottenlån går att kombinera med andra banklån och byggkrediter allt efter era behov.

Företaget får normalt låna upp till 75% av ett marknadsvärde på fastigheten.

Det finns flera olika bindningstider att välja mellan, allt från tre månader upp till 12 år. Under den tiden vet ni vilken kostnad företaget har för lånet. Räntan varierar beroende på vilken bindningstid ni väljer. Om ni vill sprida riskerna kan företagets lånebehov delas upp i flera lån med olika bindningstider.
 

Råd och tips

Varför inte passa på att se över samtliga lån som företaget har. Det går kanske att lägga om dem och få bättre villkor. Samtidigt får ni tillgång till Orusts Sparbanks hela utbud av produkter och tjänster.
 

Så här skaffar du tjänsten

  • Du skaffar tjänsten genom att kontakta något av våra bankkontor

Pris

Enligt offert

Stäng Skriv ut