Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor.

Ställ din fråga här
Man som håller i ett bankkort

Kortinlösen via Terminal

Om du tar betalt med kort kan du öka din försäljning samtidigt som dina kunder får en bra service. Du är också med och bidrar till att minska mängden kontanter i samhället, vilket är bra för både miljön och säkerheten. Med mindre kontanter i kassan minskar du risken för rån.
  • Ökad försäljning
  • Snabb utbetalning
  • Säkert och effektivt

Pris

Här är priserna för våra vanligaste företagstjänster.

Prislista

Skaffa Kortinlösen via Terminal

Via bankkontor

Du kan skaffa tjänsten genom att kontakta något av våra kontor.
Hitta ditt bankkontor

Via Babs kundservice

Kontakta Babs kundservice på telefonnummer 08-411 10 80 för mer information.Vanliga frågor och svar

Vad är skillnaden mellan Babs och Babs Paylink?
Swedbank Babs är ett helägt dotterbolag till Swedbank och erbjuder inlösen av korttransaktioner. Babs Paylink är en terminalleverantör som delvis ägs av Swedbank.

Varför tar det 3-5 bankdagar för en retur att komma in på kortkundens konto?
Vid ett köp görs en kontroll hos kortkundens bank att det finns tillräckligt med pengar och en reservation av beloppet görs på kortkundens konto. Köpet går igenom först när en insamling gjorts och reservationen görs då om till ett godkänt köp. Det tar med andra ord 3-5 bankdagar från det att köpet görs i butiken tills att det blir draget från kortkundens konto. Samma förfarande gäller vid retur förutom att ingen kontroll görs mot kortkundens bank.

Hur gör jag vid ett ägarbyte/bolagsändring?
Du tecknar ett nytt inlösenavtal. Registreringsbevis ska bifogas avtalet. Det gamla Babsnumret kan inte behållas vid ägarbyte. Du kan däremot behålla befintligt Babsnummer vid bolagsändring om det nya bolaget företräds av tidigare styrelsemedlem.

Fler frågor och svar

Stäng Skriv ut