Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor.

Ställ din fråga här

Babs Access

Korttransaktion
Babs Access är vår kostnadsfria webbtjänst som gör det lättare för dig med kortinlösen hos Swedbank Babs att administrera dina korttransaktioner tidseffektivt och smidigt.
  • Enkelt att komma igång och enkelt att använda
  • Full kontroll och överblick över dina korttransaktioner
  • Minskad miljöpåverkan genom elektroniska dokument
  • Sök lätt efter transaktion eller dokument
  • Kostnadsfritt

Så här fungerar Babs Access

Du loggar in med något av de fem inloggningssätten vi erbjuder. Om du är ansluten till internetbanken i Swedbank eller sparbankerna finns en direktlänk in i Babs Access.

Med Babs Access får du tillgång till information om ditt kortinlösenavtal och dina aktuella transaktioner dygnet runt. Du får också en löpande översikt över dina serviceavgifter och elektroniska dokument. Dokumenten serviceavgiftsavi, beställning köpunderlag och rättelsebrev kommer direkt i Babs Access istället för per post. Smidigt, tideffektivt och framförallt miljövänligt.

Du kan enkelt söka efter en specifik transaktion eller dokument från en utvald tidsperiod. I tjänsten finns det även möjlighet att exportera information till Excel, allt för att underlätta dina avstämningar.

Läs mer om Babs Access i vårt produktblad (pdf)

Logga in i Babs Access

Pris

Babs Access är kostnadsfritt.

Stäng Skriv ut