Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor.

Ställ din fråga här

Leverantörsbetalningar (Bankgiro Direkt)

En kvinna använder sin telefon

Med rutinen Bankgiro Direkt betalar du företagets fakturor genom att posta blanketterna i ett kuvert till Bankgirocentralen.

Så här fungerar Bankgiro Direkt

Du fyller i en betalningsorder som du lägger tillsammans med dina inbetalningsblanketter i ett "Bankgiro Direkt"-kuvert och postar. Du kan sända både bank- och plusgirobetalningar, göra kontantutbetalningar och betalningar av tull och skatt. Du får en bekräftelse på betalningsuppdragen med vändande post. 

Råd och tips

  • När det gäller skatter finns tjänsterna Skattegiro och Skattefullmakt. Beskrivning av Skattegiro och Skattefullmakt finner du under Skatter.
  • Ett bra alternativ till Bankgiro Direkt är tjänsten Internetbetalningar. Även där kan du utföra både bank- och plusgirobetalningar. Du får även förfallodagsbevakning av dina betalningar.
  • På orustsparbank.se hittar du mer information om tjänsten Internetbetalningar och kan titta på en demo av hur det fungerar. 

Så här skaffar du tjänsten

Du skaffar tjänsten genom att kontakta ditt bankkontor. 

Pris

600 kr/år
400 st.betalningstransaktioner ingår, därefter 4,50 kr/st.

 Kontakta oss 
 Henån0304-345 00
 Varekil 0304-100 75
 Svanesund 0304-462 60
 Ellös0304-510 50

Skriv till oss

Stäng Skriv ut