Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor.

Ställ din fråga här

Importföretag

Vi ger dig verktygen för bättre importaffärer

Som importör ställs du inför en rad frågeställningar innan en affär går i lås. Somliga är av rent praktisk karaktär, som hur kvaliteten på varan är och hur du ska betala. Andra är av mer strategisk karaktär och handlar om riskminimering. Oavsett vad eller från vem du ska importera bör du se över följande tre områden:

Tjänster för importföretag

 • Valutarisk

  Vi kan hjälpa dig till en bedömning av valutarisken i en specifik affär, men också att upprätta en policy med generella riktlinjer för hur ditt företag ska betrakta och hantera valutarisk. Vi erbjuder dessutom en rad produkter för att minimera valutarisken i varje enskild affär.

 • Risker i affärsomgivningen

  Är risken att din affär påverkas av den politiska situation som råder i det land du ska göra affärer med eller av betalningsförmågan hos din affärskontakt.

 • Betalningslösningar

  Effektiv rörelsekapitalhantering, genom att effektivisera företagets betalningsrutiner förenklar ni likviditetsplaneringen och stärker resultatet. Gör det så enkelt som möjligt, både för er själva och era kunder att betala.

 • Konton - internationell Cash Management

  En väl genomarbetad likviditetsbudget kan optimera ditt företags likviditetshantering och är därmed en förutsättning för en god utveckling i företaget.

Stäng Skriv ut