Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Välkommen som företagskund

På Orusts Sparbank kan vi hjälpa dig som företagare med det mesta. Allt från nyföretagande och finansering till smarta betallösningar och placeringar. Kontakta oss så får vi berätta mer.

Starta Eget - Infoträff 25 april kl.18.00

Starta Eget - Infoträff 25 april kl.18.00

Vill du starta eget? Få inspiration, tips och råd inför din företagsstart. Nyföretagarcentrum håller en kostnadsfri infoträff på Orusts Sparbank i Henån där du får vet vad det innebär att bli sin egen företagare.

Företagstjänster

 • Styvmorsviol, Orust

  Finansiering

  Finansiering av fastigheter, investeringar i maskiner, leasing maskiner etc. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta den finansieringslösning som passar dina behov bäst.

 • Förstoringsglas på tidning

  Placeringar

  Vilken placering som passar ditt företag beror helt på er situation och era mål. Beroende på vilken bolagsform ditt företag har kan även skatteregler påverka valet av placering.

 • Härmanöhuvud, Orust

  Pension

  Som företagare och arbetsgivare har du ansvaret för pensions- och försäkringsfrågor både för dig själv och för dina eventuella anställda. Vi hjälper er gärna med lösningar som passar just era behov.

 • Hantverkare klättrar upp på taket

  Försäkring

  Orusts Sparbank erbjuder, i samarbete med Swedbank Försäkring AB, Cardif Försäkring AB och Tre Kronor Försäkrings AB, försäkringar för dig och ditt företag.

 • En kortläsare på en marknad

  Kort och betalningar

  Det finns mycket att tjäna på att ha en god kontroll över betalningsrutinerna. Det kan handla om att betala i rätt tid, att utnyttja olika kreditmöjligheter och att se till att själva betalningssättet är snabbt och enkelt.

 • Kvinna som håller i en läsplatta

  Internettjänster

  Med våra internet- och telefontjänster står bankens dörrar alltid öppna för dig och ditt företag. Var du än befinner dig, hemma, på företaget eller utomlands, är det du som bestämmer när banken ska vara tillgänglig.

Stäng Skriv ut