Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor.

Ställ din fråga här

Företagskund

På Orusts Sparbank kan vi hjälpa dig som företagare med det mesta. Här kan du läsa om de tjänster vi erbjuder dig som företagskund. Kom gärna in eller kontakta något av våra kontor så berättar vi mer.

Företagstjänster

 • Styvmorsviol, Orust

  Finansiering

  Finansiering av fastigheter, investeringar i maskiner, leasing maskiner etc. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta den finansieringslösning som passar dina behov bäst.

 • Förstoringsglas på tidning

  Placeringar

  Vilken placering som passar ditt företag beror helt på er situation och era mål. Beroende på vilken bolagsform ditt företag har kan även skatteregler påverka valet av placering.

 • Härmanöhuvud, Orust

  Pension

  Som företagare och arbetsgivare har du ansvaret för pensions- och försäkringsfrågor både för dig själv och för dina eventuella anställda. Vi hjälper er gärna med lösningar som passar just era behov.

 • Hantverkare klättrar upp på taket

  Försäkring

  Orusts Sparbank erbjuder, i samarbete med Swedbank Försäkring AB, Cardif Försäkring AB och Tre Kronor Försäkrings AB, försäkringar för dig och ditt företag.

 • En kortläsare på en marknad

  Kort och betalningar

  Det finns mycket att tjäna på att ha en god kontroll över betalningsrutinerna. Det kan handla om att betala i rätt tid, att utnyttja olika kreditmöjligheter och att se till att själva betalningssättet är snabbt och enkelt.

 • Kvinna som håller i en läsplatta

  Internettjänster

  Med våra internet- och telefontjänster står bankens dörrar alltid öppna för dig och ditt företag. Var du än befinner dig, hemma, på företaget eller utomlands, är det du som bestämmer när banken ska vara tillgänglig.

Stäng Skriv ut