Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Mer

Konsert
Från 1 juni 2016 finns Mer inte längre till försäljning.

För dig som redan har Mer

Priset för Mer är 95 kronor i månaden.

Skaffa Mer

Du ansluter dig till Mer genom att kontakta något av våra kontor.

Våra kontor

Aktuella erbjudanden i Mer-portalen

Familj äter middag på terrassen

Cocktailglas från Orrefors

Kristall av högsta kvalitet

Cocktail Avantgarde är en modern och mångsidig coupe för dina favoritcocktails, bubblig champagne och de söta desserterna. Med sin stilrena design och smala ben passar glaset in på sprudlande fester, trevliga sammankomster och alla de där oförglömliga tillfällena.

Barn i baksätet på en bil

Nostalgitripp

Med Hep Stars

Sveriges mest framgångsrika 60-talsband har hunnit fira 50 år! I en nyproducerad föreställning på Intiman i Stockholm får du som Mer-kund chansen att njuta av gamla härliga hitlåtar och berättelser om Hep Stars till ett förmånligt biljettpris.

Så följ med på en nostalgitripp tillbaka till 60-talet!

Stor familj runt ett litet bord på terrassen

Grönsaksnudlar

Gör dina egna

Haka på trenden med nyttiga grönsaksnudlar. Med en grönsakssvarv för alla typer av grönsaker skär du snabbt till exempel morötter, rädisor och zucchini i långa strimlor. Ett måste för varje välutrustat kök!

Familj packar upp flyttlådor

Organisera och förvara

Ett projekt i veckan

Vill du ha ett välorganiserat och lättstädat hem? Är det svårt att veta vilken ände du ska börja i? Den här boken ger dig en konkret handlingsplan för att bocka av ett område i taget. Med ett tydligt avgränsat projekt per vecka under ett helt år skapar du en fungerande ordning från grunden - och lär dig hur du behåller den långsiktigt.

Logga in för att läsa mer om roliga erbjudanden och dina rabatter

Stäng Skriv ut