Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Privat

Här kan du läsa mer om de olika tjänster vi erbjuder dig som privatkund. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar över vilka tjänster som skulle passa dig

Bank

Privattjänster

 • Lupiner

  Lån

  De flesta lånar pengar en eller flera gånger i livet. Anledningarna kan variera. Du kanske ska köpa ny bil eller byta till ny bostad. Oavsett anledning kan våra rådgivare hjälpa dig att hitta den finansiering som passar bäst för ditt behov.

 • Orust - Stocken

  Sparande och placeringar

  Behöver du pengarna om tre månader kan vårt Orustkonto vara rätt för dig. Sparar du på längre sikt kanske ett portföljsparande med fonder, bankkonto och Spax är det bästa alternativet. Genom att göra en ekonomisk genomgång med någon av våra rådgivare kan vi hjälpa dig att hitta rätt sparformer.

 • Far och dotter köper blommor

  Pension

  Under ditt liv sparar du pengar till din pension. Du gör det via skatten och de flesta har också pensionssparande via jobbet. Men frågan är om de pengarna kommer att räcka till det liv du vill ha när du slutar att arbeta?

 • En hjälm på en cykel

  Försäkring

  Det kanske är dags att se över dina försäkringar. Med vår Trygghetskoll får du en bra överblick över dina behov och vilka försäkringar som passar dig. Vi hjälper dig att landa mjukt!

 • En kortläsare på en marknad

  Kort och betalningar

  Betala med kort, betala räkningar eller för över pengar till utlandet. Här kan du läsa mer om våra olika betaltjänster.

 • Mobilbanken

  Internet- och telefontjänster

  Med våra digitala tjänster är det enklare för dig att ha koll på din ekonomi, att skicka pengar, betala räkningar och se över placeringarna. Och vi jobbar hela tiden på att göra både tjänsterna och servicen ännu bättre.

Stäng Skriv ut