Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Orusts Sparbank - banken som bryr sig

Aktuellt

Ek i solljus

Vidarebefordra dina phishingmejl

Har du fått ett mejl där du ombeds uppge dina personliga uppgifter? Då har du fått ett falskt mejl som kallas för phishingmejl.

Peter LeMarc på Orustdagen 2014

Orustdagen 2014

För andra året var det Orustdagen på Tofta. Det blev ett lyckat arrangemang med musikunderhållning och prisutdelningar i ett strålande väder.

Har du ett sparmål - Månadsspara

Skicka och ta emot pengar med mobilnumret

Vitsippor

Din säkerhetsdosa är personlig!

Lämna aldrig ut dina inloggningskoder till någon annan. Inte ens till en nära anhörig som frågar via Facebook, det kan vara en bedragare.

Carina Christiansson och Helen Andersson

Orusts Sparbank i Sverigetopp 2013

Vid bankens huvudmannastämma redovisades det hittills bästa resultatet och affärsvolym, 149 miljoner respektive 17,4 miljarder. SM-vinnare och avgående personal i banken uppmärksammades vid den efterföljande middagen på Sjögården i Ellös.

Varning för falska mejl

Just nu cirkulerar ett flertal falska mejl. Avsändarna varierar, men gemensamt för mejlen är att de försöker få mottagaren att lämna ut kontonummer, lösenord och andra uppgifter. Varken Orusts Sparbank, Swedbank, eller andra banker och kortföretag ber sina kunder att lämna ut sådana uppgifter. Kasta därför bort dessa mejl utan att svara på dem och klicka inte på några länkar i dem.

Läs mer

IBAN-nummer

Bankens SWIFT/BIC: SWEDSESS
Räkna ut ditt IBAN-nummer

Förlorat ditt bankkort?

Spärra ditt bankkort

08-411 10 11

Stäng Skriv ut