Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Orusts Sparbank - banken som bryr sig

Aktuellt

Vår vid Ålgård

Smidigare inloggning i Mobilbanken

För att förenkla och ytterligare öka säkerheten vid inloggning till Mobilbanken sparas nu ditt personnummer automatiskt och Mobilt BankID är det förvalda inloggningssättet.

Vår i Stillingsön

Dags att deklarera

Deklarationsblanketterna är på väg och senast den 15 april ska du ha fått din blankett. Från och med den 20 mars kan du deklarera elektroniskt. För att få pengar till midsommar ska deklarationen lämnas in via internet, mobil, sms eller telefon senast den 5 maj.

Har du ett sparmål - Månadsspara

Skicka och ta emot pengar med mobilnumret

Vår i Svanesund

Ytterligare ett år med bättre ekonomi för hushållen

Ekonomin har fortsatt att förbättras för de flesta. Många hushåll har mer kvar i plånboken i januari 2014 jämfört med för ett år sedan. Löntagarhushållen har fått en förbättring med runt 500-600 kronor per vuxen person och månad jämfört med januari 2013. För pensionärer har utvecklingen däremot inte varit lika gynnsam.

Vitsippor

Spontanspara när du är på språng

Vardagen är full av sparchanser. I Mobilbanken kan du nu spontanspara utan att logga in.

Huvudmännen kallas till årsstämma

Orusts Sparbanks huvudmän kallas till ordinarie sparbanksstämma på bankens huvudkontor i Henån, fredagen den 25 april kl. 18.00. På mötet behandlas ärenden enligt separat utsänd föredragningslista.

Varning för falska mejl

Just nu cirkulerar ett flertal falska mejl. Avsändarna varierar, men gemensamt för mejlen är att de försöker få mottagaren att lämna ut kontonummer, lösenord och andra uppgifter. Varken Orusts Sparbank, Swedbank, eller andra banker och kortföretag ber sina kunder att lämna ut sådana uppgifter. Kasta därför bort dessa mejl utan att svara på dem och klicka inte på några länkar i dem.

Läs mer

IBAN-nummer

Bankens SWIFT/BIC: SWEDSESS
Räkna ut ditt IBAN-nummer

Förlorat ditt bankkort?

Spärra ditt bankkort

08-411 10 11

Stäng Skriv ut